Cum cumpar?

Pentru a cumpara de pe site-ul nostru, nu trebuie sa ai cont de utilizator, tot ce trebuie este sa adaugi produsele in cos, in cantitatea dorita. Produsele adaugate se vor putea regasi in cosul de cumparaturi, unde vei putea oricand face modificari, precum actualizarea cantitatilor, eliminarea unor produse sau adaugarea altora noi. Nu uita ca dupa orice modificare de cantitate sa apesi butonul Actualizeaza, astfel modificarile facute se vor salva.

Daca doresti sa continui cumparaturile pe site, vei putea face acest lucru foarte simplu, prin intermediul butonului Continua cumparaturile, iar daca doresti sa finalizezi comanda, din cosul de cumparaturi apasa butonul Continua cu finalizarea. Astfel vei fi redirectionat catre pagina in care vei introduce datele de livrare necesare pentru finalizarea comenzii.

Daca doresti poti bifa casuta: Creezi un cont? In acest fel ti se va crea si un cont de utilizator, cont pe care il vei putea refolosi si la urmatoarea comanda, astfel incat data viitoare cand plasezi o comanda pe site-ul nostru, nu va mai trebui sa introduci datele de facturare, ci doar sa te autentifici pe site cu un user si o parola.

Felicitari! Comanda a fost finalizata. Verifica mail-ul, cu siguranta ai primit confirmarea comenzii tale.

Te mai asteptam pe la noi cu cea mai mare placere si data viitoare! Suntem siguri ca vei reveni!

ATENTIE! ESTE OBLIGATORIU SA INTRODUCETI UN NUMAR DE TELEFON VALID.

UNUL DIN OPERATORII NOSTRI VA VOR SUNA PENTRU CONFIRMAREA COMENZII!

Sumele includ TVA.